Tuoteryhmät

Maksutavat

Aktia Ålandsbanken Handelsbanken Mastercard Nordea Osuuspankki Paikallisosuuspankki Danske Bank Säästöpankki S-Pankki Tapiola Visa

Yritykselle halutessa laskulla!

Veloakkujen toimitusohje

HALUAN LÄHETTÄÄ POLKUPYÖRÄNI AKUN UUDELLEEN KENNOTETTAVAKSI - KUINKA TOIMIN?

Yleisimpien akkujen kapasiteettivaihtoehdot ja hinnat löydät täältä: https://www.ecakit.fi/kategoria/107/sahkopyoran-akut
Mikäli et löydä omaa akkuasi katalogista, ota yhteyttä meihin ennen sen lähetystä. On olemassa myös akkuja, joita emme valitettavasti pysty uudelleenkennottamaan, kuten esim. kaikki Boschin akut.
 
Paketoi akku niin, että se säilyy ehjänä kuljetuksen ajan, eli riittävästi pehmustetta ja tukeva laatikko. On suositeltavaa toimittaa myös laturi akun mukana, jotta sen toiminta voidaan tarkistaa. Laturin tarkastuksesta ei koidu lisäkustannuksia. Mikäli akussa on avaimella toimiva virtalukko, tulee avain toimittaa akun mukana. Ilman avainta akun testaaminen vaikeutuu.
 
Laita paketin sisälle saate, jossa on omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero/sähköpostiosoite), sekä jos akun kennotukselle on useampi eri kapasiteettivaihtoehto, kirjaa ylös mihin kapasiteettiin haluat sen kennotettavan.
 
Voit lähettää akun meille joko postitse tai matkahuollolla.
 
Toimitusosoitteemme on:
ECAKIT Oy
Huvilakatu 1
20720 Turku
050-4355 997

Lähin postin noutopiste ja Smartpost-automaatti sijaitsevat osoitteessa:
K-Citymarket Kupittaa
Uudenmaantie 17
20705 TURKU
 
Lähin Matkahuollon noutopiste sijaitsee osoitteessa:
Neste K Kaskentie
Kaskentie 2
20700 TURKU

Akun kennotuksen toimitusaika on sesongista riippuen n. 2-5 viikkoa. Kevät on kovinta ruuhka-aikaa, jolloin jonoa on lähes poikkeuksetta vähintään 4 viikkoa. Pyrimme pitämään verkkokaupan ajan tasalla koskien toimitusaikoja. Jos et ole varma, kysy.
 
Akun saavuttua meille, lataamme sen täyteen (mikäli akku ottaa virtaa vastaan), ja teemme sille purkutestin. Tämä siksi, jotta voimme ajoissa tunnistaa, mikäli vika vaikuttaa olevan jossain muualla kuin akussa. Eli hyvän testituloksen antavaa akkua ei lähdetä kennottamaan turhanpäiten.
Mikäli et ole vielä varma haluatko uudelleenkennottaa akkusi, voit myös toimittaa sen vain purkutestiä varten. Testin hinta on 20€, joka hyvitetään kennotushinnasta, mikäli siihen päädytään. Ota huomioon, että myös purkutestiin on jono, joskin hieman lyhyempi. Tämä kannattaa kysyä erikseen.
 
Kun akku on uudelleenkennotettu, sille tehdään uusi purkutesti, jotta voidaan varmistaa akun toimivan kuten pitääkin. Asiakas saa molemmat purkukäyrät ja testitulokset tulosteena akun mukana. Käytämme akkujen toimitukseen aina ensisijaisesti postia, ellei asiakas erikseen pyydä toista toimitustapaa. Paketin mukana lähetämme laskun, jossa on maksuaikaa 14 vrk.
 
Kaikille veloakkujen kennotuksille annetaan 24kk takuu.
 
Jäikö vielä kysyttävää? Voit lähestyä meitä FB:n kautta, sähköpostitse nettimyynti@ecakit.fi tai puhelimitse 050-4355 997.