Tuoteryhmät

Maksutavat

Aktia Ålandsbanken Handelsbanken Mastercard Nordea Osuuspankki Paikallisosuuspankki Danske Bank Säästöpankki S-Pankki Tapiola Visa

Yritykselle halutessa laskulla!

Makita kennosto 18V 5Ah Li-Ion

Makita kennosto 18V 5Ah Li-Ion

Muut tuotekuvat

Hinta

59,00 €

Varastossa Tuotetta saatavilla.
Tuotekoodi 201-8022

Lisätietoa

MAKITA BL1830 / BL1840 / BL1850 -akkuihin yhteensopiva kennosto 18V 5Ah, koottu 2500mAh Samsung 18650-kennoista 5S2P.

Kennoston mukana tulee piiri, joka tulee vaihtaa kennotettavaan akkuun. Ilman uutta piiriä kennotus ei onnistu.

HUOM! Avaa akkusi aina ennen kennoston tilausta. Tämä kennosto ei sovi BL1830/BL1840/BL1850 -akkuun, jossa on koko kennoston ympäri menevä kehikko. Yleisempi malli on se, jossa muovikehikko peittää vain kennoston yläosan ja on irroitettavissa. Kennosto sopii tähän malliin, ja oikosulkujen välttämiseksi kehikko on AINA laitettava uuden kennoston ja piirilevyn väliin.

Tämän kennoston omatoiminen vaihtaminen VOI OLLA RISKI, ellet varmasti tiedä miten se pitää tehdä. Litium-kennojen VÄÄRÄ KÄSITTELY TAI KRIITTINEN ASENNUSVIRHE VOI AIHEUTTAA PALOVAARAN.

Tilaamalla tämän tuotteen nettikauppamme kautta ostaja vakuuttaa olevansa tietoinen litiumakkujen oikeasta käsittelystä ja asentamisesta, ja tiedostaa virheellisen asennuksen ja väärän käytön riskit.

Voitte myös toimittaa akkunne meille kennotettavaksi, jolloin hinta töineen on 65€ (+mahdolliset palautustoimituskulut).