Tuoteryhmät

Maksutavat

Aktia Ålandsbanken Handelsbanken Mastercard Nordea Osuuspankki Paikallisosuuspankki Danske Bank Säästöpankki S-Pankki Tapiola Visa

Yritykselle halutessa laskulla!

2 kennoston setti: Electrolux Ergorapido CT180Li 18V 2500mAh Li-Ion

2 kennoston setti: Electrolux Ergorapido CT180Li 18V 2500mAh Li-Ion
Hinta

95,00 €

Varastossa Tuotetta saatavilla.
Tuotekoodi 1686122

Lisätietoa

Löytyykö taloudesta useampi imuri, tai korjaatko myös kaverin laitteen? Nyt kahden kennoston paketti edullisempaan hintaan 95€ (norm. 108€).

ELECTROLUX CT180Li 18V akkukennosto, laadukkaista Samsung 2500mAh 18650 Li-Ion kennoista.

Tämän kennoston kytkemiseen tarvitset kolvin ja juotostinaa, jolla liitetään imurin johdot kiinni kennoston ulostuloliuskoihin.

Tämän kennoston omatoiminen vaihtaminen VOI OLLA RISKI, ellet varmasti tiedä miten se pitää tehdä. Litium-kennojen VÄÄRÄ KÄSITTELY TAI KRIITTINEN ASENNUSVIRHE VOI AIHEUTTAA PALOVAARAN.

Tilaamalla tämän tuotteen nettikauppamme kautta ostaja vakuuttaa olevansa tietoinen litiumakkujen oikeasta käsittelystä ja asentamisesta, ja tiedostaa virheellisen asennuksen ja väärän käytön riskit.

Teemme kaikki akkukennostot tilauksesta, toimitusaika n.3 työpäivää. Otathan tämän huomioon liikkeessä asioidessasi, ja soita etukäteen, jos tahdot kennoston olevan noutovalmis!

Voit myös toimittaa imurisi meille kennotettavaksi, hinta tällöin 60EUR sis.alv 24%. Hinta sisältää kennot ja vaihtotyön. Postitse palautettaessa lisäämme toimituskulut 7EUR.

Toimitusaika noin 3 työpäivää laitteen saapumisesta meille. Toimitusaika saattaa vaihdella työtilanteestamme riippuen.